Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte säga det bättre.

Den som är utan synd

må kasta första stenen...




Amazing love

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Dooif2-yAoI&feature=related

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Vici
Läst 558 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-04-06 20:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Fantastisk, med ord och bild!
2014-11-07

  Lars Hedlin
Strör insikt och sanning
2014-09-20

  Michaela Dutius
Nej - det kan inte sägas bättre - varje bokstav är laddad med vishet!
2014-04-19

  Gisela Nordell
fint förmedlat!(Såg filmen häromdagen om synd på medeltiden, där bilden på helbrägdagöraren ovan är ifrån, mycket vacker och poetisk)
2014-02-20

  mare VIP
Så sant !!
2012-04-08

  Bibbi VIP
Oändligt starkt.
2012-04-07

  anits VIP
Mycket starkt berörande
2012-04-07

  Maria T
Mycker bra
2012-04-06

    ej medlem längre
Du rör starkt vid känslorna. Tack.
2012-04-06

    Amicus
Berör starkt!
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici