Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyggt svarat!

En frågvis fröken från Paris
hon sa till Kalle på något vis
"lindrad" förklara
för mig nu, så bara...
Det blir ju "allé" naturligtvis




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-07 16:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är också vad 'du Goal' sade då han kom till Norrköping.
'Allé, allé, allé'.
Med tanke på att där återfinns Europa's längsta allé...
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt