Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öh


Kommer aldrig bli högre hos någon, menmen

Och alla meriter skriver kanske
jag är bättre jag är
bättre
du är bra, viskar hon och stampar på gömda fanor
mikroskopiska malmklumpar som inte
vill spricka sönder

Ingen av oss kan breda ut oss mer och jag
smular ut kolet smutsen på din rygg
som om du inte var tillräckligt
tung, men

Jag orkar inte
försöka att försöka (att vara bättre)
om du förstår? (men skulle du ens bry dig om att bry dig? Eller bara säga "K" och vända dig till min negativitet)

Kalla mig uppmärksamhetskrävande kräk
som ältar sånt som är förlagt och nedgrävt
För det mest groteska brottet vore att
be dig ta hand om mig



Det är farligt att älska någon
för mycket och det är precisprecis
det jag gör nu för
Du kan så lätt och skört punktera mina tankar
Det är farligt att älska någon för mycket för
det där
är precisprecis vad du gör nu.




Fri vers av Vimmel
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-30 21:02



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
De två sista styckena är helt fantastiska! Resten förstod jag inte riktigt. Vill du berätta? :)
2013-01-28

  papperstrana
fantastiskt vimmel
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel