Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han delade ditt liv.

Dårarnas ögon blickar och ser.


Se, på den där som ser så bedrövlig ut.




En skamfläck.






Han borde vi driva ut från vår stad


Smutsig är han, en skam för



OSS ALLA HÄR.



Vi korsfäster honom.



En öppen mun av förvåning:
När klädnaden tas av






Ett offer för världen



En syndabock



Ett rent lamm


För att kunna ge frid och fösoning.


En Konung som dolde sig


I en tiggares skal



För att finna hjärtat hos folket



För att dela



de fattigas och de utslagnas öde och liv.


För att dela både himmel och helvete med alla.






Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-07 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan