Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen vandring

Livspuzzlet leder oss längs
Vägar vi inte väljer
Vi tuffar fram som små tåg
Längs lagda spår
Livets stigar är irrfärder i
En labyrint
Till höger eller till vänster
Spelar ingen roll
Återvändsgränderna är
Bara en bit på väg mot
Slutet där spåret stupar lodrätt




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 586 gånger
Publicerad 2012-04-08 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar