Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något för försvaret att räkna med...

En städerska från Göteborg
sa, sker anfall kryp in i en papperskorg
för uti en så´n
har då aldrig ens nå´n
fått till en träff en helt ointaglig borg!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt