Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där samlas man vid disk...

Men sa mor med en röst så klar en
vid disken trodde då jag att DET VAR EN!
Ni lurade mej
det är inte okej!
Nu har mor fel vi är ju alla vid baren!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 17:45



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om!!!
2012-04-08

  lodjuret/seglare VIP
Jag har läst den tre gånger och jag fattar fortfarande inget, men man kan ju inte fatta allting här i världen heller, inte sant?
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt