Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om politisk moral i praktiken....


Partipiskan erotiken och ICA-butiken

I vårt parti,
Jag säger usch och tvi,
En kamrat moralen har tappat,
Från hustrun och barnen han shappat,
Och det som gör mig så besviken,
Är att det var för en kassörska i ICA-butiken,
Om man vill knulla en snabbköpskassörska utan att vara en skit,
Och i rörelsen vara med,
Om man ändå vill gå i våra led,
Så knulla för Fan en snabbköpskassörska som är blå och vit,
Nu i hela byn man börjat viska,
Har vårt parti tappat sin piska,
För avfällingen kan detta dock göra det samma,
För kvinnan i fråga har en piska, Djävlar anamma,
Som de erotiska frizonernas anhängarskara,
I sina näbbstövlar drömmer om bara,,
När de fördömer den spontana liderliga erotiken,,
Till skillnad från kassörskan i ICA-butiken,
Må nu dock inte den perversa depravationen,
Få ytterligare fotfäste här i nationen,
Så kamraterna mangrant för frestelsen falla,
Då som horbockar betraktas snart alla,
Och nog är det för en socialdemokrat avvikande i erotiken,
Att tända på en fal kassörska i den slemmiga ICA-butiken?




Övriga genrer av Pehr Werz
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-04-08 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz