Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så vred, jag kokar inombords!!!!!!!!!!!! Är lusten starkare än kärlek- Kär Lek? Är kvinnan bara en leksak för stunden?????????? En del verkar tycka så. Även jag har mina brister, men att mot ens vilja handla snedvridet mot en känsli


Bara för att

Mina ögon har läst människoöden.


Mina händer har rört vid sargad hud.


Försökt läka ut det onda.


Och jag begriper fortfarande inte dom,



Som skadar dem för livet.


Så många sår så många sår,


Kanske aldrig läker.


Bara för att



För att fumlande dra ner en gylf.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-08 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt. Ord som behöver skrikas ut. Ord som borde vara självklara.....
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan