Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där utanför


Måste öppna dörren
andas den riktiga luften
den med nytt friskt syre
fylla mina lungor med kraft

Lugna djupa andetag

Höga klara himmel
ta emot mina tvivel

Fyll mig med nya tankar
fria från inbundna viljor
syresätt mitt hjärta
så jag ser det goda

Här står jag
bakbunden av förväntningar
fasthållen i stadigt grepp

Kom, nordanvindens kyla
frisätt min kreativitet
Hjälp mig andas
i min egen takt

Andas
i min
egen
takt







Fri vers av Bringebruden
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-08 23:09



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så fint o berörande skrivet...
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden