Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon brister i blåa skärvor.

Mina dagar är gråa min sorg oändlig

bara du kan nå mig

Och ändå förvandlas du och är förändlig.

Du lyfter min bägare av tårar

som blixten ljungar dina läppar

När kruset spricker i din hand.

Du ler och ser mig falla genom tusen vindars

vattenfall. Mina ögon brister i blåa skärvor.

Och du är GUD,

(Och jag har ingenting att säga till om.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Trazan
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-09 01:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner styrkan i dina ord och jag läser om längtan och maktlösheten inför känslor som inte låter sig styras.
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan