Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårvinter

 

 

 

så drömmer jag igen och solen glittrar i vattenpölar

 

ännu fruser de till om nätterna

 

 

men kvällarna är åter ljusa

 

världen vaknar till liv

 

 

fågelkvitter bland grenar som vilat

 

svarta nu

 

inte längre vita 

 

 

 

ännu bär snön 

 

så skimrande av ljus från solen

 

 

 

men bara en kort stund till

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-09 11:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Just så är det...du fångar det på pricken...
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan