Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten!

Jag och min sambo satt på en restaurang och åt och vi kom in på samtalet möten.
Möten med människor.
Ja ni vet dom där små mötena som bara varar i någon minut eller två.
Kassatanten.
Vid busshållplatsen
Eller någonstans oväntat.
Där man bara utbyter ett Hej eller har buss 36 redan gått?
Vad hände dom sedan?
Vad hade detta mötet för inverkan på oss?
Var det meningen att vi just skulle mötas där?
Eller är det bara slumpen?
Dom här mötena försvinner lika fort som dom kom.
Vissa möten stannar för resten av livet.
Man kanske hittar en evig vän eller livskamrat.
Ja vi möter otroligt många människor.
Tänk om jag mött någon som du också mött?
Tänk om några utav dom finns på jorden för att skydda än.
Lite som en skydds ängel.
Som kommer ner då och då för att titta till än.
Intressant att tänka på.
Ja vad är historien bakom alla dessa möten?
Vad tänker du på när du hör ordet möten?




Fri vers av FrökenABC
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-04-09 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC