Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt

Drömmarna virvlar runt i det inre och de smärtar så
Magknip som kommer så plötsligt att man viker sig dubbel

Ångesten tränger igenom varje del av själen,
äter och fräter

Vi är fortfarande ett och kanske kommer vi alltid förbli,
i min fantasi
i min verklighetsflykt
innan jag kan svälja min rädsla och min skam och vandra vidare

Vandrar nu på en grusväg jag inte gått längst förut
En väg jag inte känner till
Min blick flackar, jag skakar och skälver

Det är främmande, det är skrämmade

Mörkt och smutsigt under mina fötter

Jag vill ha blommor, fågelkvitter och havsbris längst en gyllene strand

Kärlek och harmoni
Har chansen gått mig förbi?




Fri vers av Zandrah
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-09 14:55



Bookmark and Share


  Zandrah
Tack Cah,
2012-04-09

  Casbah* VIP
det finns en ordglädje i ditt sätt att skriva, en känsla av ordens sommarvind - jag skulle våga ta itu med texten och ge den en mer komplex disposition, radbrytning, förenkla och dyka djupare in i den.
2012-04-09

  Zandrah
Tack <3
2012-04-09

  Ethiwen
Fint skrivet. :)
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah