Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva vidare, vad nu det innebär.

Jag ser dig framför mig.

Det är inte som en gammal svartvit film,
som har tiden emot sig,
som hackar och brusar och hoppar och går av.

Nej, du är färsk för mig
I färg och full av liv!

För mig är det inte längre bort än igår
Eller var det idag?

Det är svårt att reda ut alla minnen
De spelas upp och dyker upp utan att jag tryckt på play

Sortera dem, packa ner dem, lösa upp dem.
Jag ska låsa in dem, för att aldrig släppa ut dem mer.

Lådan med alla mina drömmar som hör till dig och mig,
ska damma igen och glömmas bort.

Som om de aldrig varit värt något,
som om de aldrig har funnits.




Fri vers av Zandrah
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 15:46



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
ge texten en chans att bli mer komplicerad, redan nu finns det en känsla av panik och sorg att hantera i texten som kan bli tydligare.
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Zandrah
Zandrah