Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett citat jag läst någonstans




tänkvärt

 

 

Varje morgondag är en gåva.

En ny möjlighet.




Fri vers av Trädflickan
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-09 23:31



Bookmark and Share


  Gunsan
Och det är så sant ...så varje morgon bör man fundera på hur man bäst tar hand om denna gåva...på bästa sätt...
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan