Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den hämndgirige krymplingen slitit av ditt skinn

Du har väntat för att se
Den sista sommarens flagnande ros
i den djupaste labyrint av törn, och blodstänkta mödratårar.
När den svartaste korpen sett det den vill se.

Du har väntat för att känna
Den sista sommarens kyss
piska din rygg i ett skrik
När den svajande nordanvind tar vad den vill ha.

Du har väntat för att smaka
Den sista sommarens brännheta viner
flå din strupe med krossade drömmar och syra.
När den hämndgiriga krymplingen slitit av ditt skinn.

Under dina fötter
Strypt i en rosenbuske

Förblir du ingenting

Ingenting än mörkrets bländande leende
Ingenting än lögnens ljuvligaste sanning
Ingenting än ekot från de dödas dövstumma sång

Under dina fötter
Strypt i en rosenbuske.

Förblir du ingenting.




Fri vers av Slagord
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord