Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra till, ta till med: Gunnar!

Men behöver inte alls alltid vara på språng
man kan unna sig vila mången gång
ja om man vill hela dagen lång!

Och håller inte detta
kan det underlätta
att punkt för påtryck sätta:
Om någon på en kallar
om man inte orkar eller ens pallar
att sträcka fram en hjälpande hand just då
är det bara att säga: -Jag skall hjälpa Gunnar du!
Det får den effekten att folk kan vänta på direkten: Nu!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-10 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt