Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart katt sover


svart katt sover
snett tak läcker
kvinna gråter
man njuter
himlen mörknar
någon ser
kräks
skriker
går
sin väg




Fri vers av Flodhäst
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-01-29 11:46



Bookmark and Share


  Christer VIP
de få orden och kontrasten med katten gör det hela väldigt berörande.
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst