Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svavelsol

Det blåser dun ur ditt hår
asfalten viskar, vi kan aldrig dö
månen lurar förklädda skuggor över våra lår
solen smakar salt, som dina tårars stilla sjö

Blåsten från våra munnar
slukar universum, essensen av en själ
patroner över kindben gungar
Viska i mitt öra, rör vid min akilleshäl

Rosor dör vid dina fötter
Kaliber .45 vibrerar i handen
Asfalten har dött, öknen visar dina rötter
Det är vi som är kungar i de öde landen

Solen dansar över vilsna korpars skugga
röken från våra mungipor stiger till dans,
får molnen att gråtande börja dugga
Driver våra svarta hjärtan till sans

Viska i mitt öra, rör vid min akilleshäl
låt mitt huvud vila mot din axels sot
Patronerna sjunger över mina ögon, jag är din träl
Spräng vårat universums klot

Vattnet har tagit dödens form
vi bygger trappor mot skyn
Gör dig redo, för vår sista storm
Rädda våra såriga kroppar från denna dyn

Solen viskar i mitt öra,
Låt ditt vin till marken falla tyst
Patroner genom svavel oss till kungar göra
Patroner har mina röda läppar kysst




Fri vers av Stefanie Nerman
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-10 12:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tillåt mig säga att jag är imponerad, jag hade aldrig kunnat rimma så, skriva så. Men läsa texten kan jag, samt låta mig blir allez som yr.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Stefanie Nerman
Stefanie Nerman

Mina favoriter
Järnrosen