Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 2012


Fem nyanser av grått och en guldkant


Dimma, dis och regn
en dag fylld av grå toner
förgylls av lärksång






Bunden vers (Haiku) av Bringebruden
Läst 630 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-10 15:24



Bookmark and Share


  limerick
Skön haiku!
2012-06-22

  Linda CH VIP
Vilken underbart upplyftande Haiku! Applåder!
2012-04-17

  Mow Dean VIP
vad den raden glimmar till.
vackert som en tavla.
tack!
2012-04-10

    lenakarin
Fin! Och gråtonerna gör lärksången ännu vackrare.
2012-04-10

    ej medlem längre
ja! så blir den förtrollad!
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden