Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatet vinner


föraktet smeker
min hud igen
blodet rinner
lättar på ångesten
själen brinner
frätandet avtar
pulsen försvinner
tiden stannar
hatet vinner




Fri vers av Flodhäst
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-01-29 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst