" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggat med "Blått" som om det inte var oklart. Ingår i 12 x blått: Augustiblått 2011 - Juliblått 2012




Aprilblått (I morgonflodens dalgång)

 

Mörka solars

hetta

i

röda skötens

båge

i

regnbågsfärgat

morgonregn

och

livets blå

förångning

samlas i morgonflodens

dalgång




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 20:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
blott lite blått ;)
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström