Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 54 (Plötsligt stal du mitt hjärta)

 

 

Häromdagen klädde jag

min kritik i rim

Det var alldagligt och påsk

efter laxen och före desserten

 

Jag lyckades ta ut svängen

men plötsligt

och högst oväntat

stal du mitt

hjärta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström