Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Försökt att komma in och se mina meddelanden
samt kolla info, men det går inte ens att se
loggar. Kommer åt min lilla bild, men själva
fb är omöjlig att nå....

Vet inte om fler drabbats, men detta skedde
för ca ett halvår sen för mig.
Tog då bort hela sidan, efter att inte kunna
komma in på ett par månader.




Fri vers av Filosofen2
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2