Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar jag fäller då nya dörrar behöver öppnas

Blundar...


Känner tung känsla


minns....



Kan se tillbaka då helvetet rasade.




Ögonen vattnas

fransarna bildar konstverk

tårar skapar ränder i ansiktet

Munnens former stramar




Hjärtat renas

själen öppnar nya rum

Tiden går



Livets pussel skapar nyanser

minnen bildar livserfarenhet

klockan tickar

sanden åter ren






FRAMTIDEN!






Fri vers av Filosofen2
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-11 19:04



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart livsbejakande!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2