Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvelvarvel

Håret virvlar likt en virvelvind
då cykeln hastigt forceras genom
slingan.

Ögonen glittrar, kinderna
röda, medan svetten letar sig
ut ur porerna i huden.
Tröjan under träningsjackan
fångar upp avdunstningen.

Musiken i öronen fyller på
energin då adrenalinet lockar
till klimax.

Ljuvliga lockrop når kvällshimlen
då regnet avdunstat och lämnat
kvar dis, men det hämmar inte
lyckan.




Fri vers av Filosofen2
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-11 20:22



Bookmark and Share


    MajorMinus
Vackert!
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2