Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på livet...

Se på livet, som ett vinnande öde
med spinnande tankar i varje flöde
ja en utmärkt grund
att ta till i var stund.

Stanna aldrig denna vinnande fors
låt den ständig se dagens ljus
och när dagen försvunnit
så har den mer än väl runnit.

Fortsätt så, låt den springa
låt alla kroppens verktyg klinga
och med hjärtats levande sträng
i kärlek i mod denna flod
ta till och förläng!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-12 09:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord fyllda av liv och kärlek till livet
2012-04-12

  Ezmeralda VIP
Vackert skaldat, positivt och ljust.
Jag blev så glad av att läsa denna.
2012-04-12

    ADI Nehlin
härligt text..positiv
2012-04-12

  Linda CH VIP
Gillar glädjen och optimismen i denna härliga text!
2012-04-12

  Eva Helene VIP
Fint! Goda råd att ta ad notam.
2012-04-12

  limerick
Härligt positiv, livsbejakande text.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt