Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att handla


Få det man åtrår och begär

Att handla
få det man vill ha och åtrår
begär

Att handla och att köpa
få det man åtrår och begär
och betalar för det i pengar

Att handla (utan pengar inblandade)
ibland får man det man åtrår och begär
ibland

Då kan det inte längre värderas i pengar




Fri vers (Fri form) av Smörblomma
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-12 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma