Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med våld tagen

En vanlig skog

en stubbe

omgiven av ståtliga furor

en gång

hade hon också varit ståtlig

kanske den vackraste

men så kom männen

fällde henne

avverkade henne

skändade henne

hon var inte ensam stubbe

men en väldigt ensam stubbe

saknade sina glansdagar

igår levande

nu en spillra

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 265 gånger
Publicerad 2012-04-12 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver