Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söka


sorgmantelns blå ögondroppar

rinner nedför mördarens stiliserade anletsdrag



själen, brännmärkt av skridna gränser

föder en skugga ur kvalen


genom den svarta stenkistans spruckna tidssömmar


faksimila drömmar som söker ett sjunket Lemuria att vila i




























Fri vers av D S
Läst 379 gånger
Publicerad 2012-04-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S