Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften under mina vingar


Jag kvävs
luften trycker hårt om min hals

men jag ska flyga nu
flyga iväg för en stund
och mina vingar darrar av den sköra luften under dem

Lämna allt för en stund
upp upp
flyga högt titta ner på allt

och andas igen

Flyga genom den klara luften
passera högt över alla svarta moln
och ingen skall nå mig där

det är bara jag
och jag ska insupa varje andetag

Få styrkan att orka landa igen
hämta med mig friheten och syret hem




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-12 17:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så skönt att flyga högt!
Fint du beskriver!
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F