Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en repris..




Jag äter dig

Jag äter dig

 

jag äter dig med ögonen
 kniv och gaffel
smaka varje del
i olja med läppar
äta dig bit för bit
sedan hel

jag äta dina läppar
slickar i mig ditt allt
tunga och mun
fingrar i ditt hår
och salt smak
läppar följer ditt lår


jag äter dina ord
sväljer allt och bevarar
näringen från dig
jag blir stark
du får mig att älska
står still på din mark


Du får mig hungrig
lockande du doftar
små fjun fryser
min hand och lätta fingrar
du kommer och
jag ryser




Fri vers av Gryft
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft