Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drakens våld

Drakens attack börjar dra iväg,
snåriga stigar skyms av dimman.

Diset lättar, stela kroppsdelar
följer med motvilligt, aktivitet
sluts via minnen.

Smärtsamt påminns tiden då
livet dramatiskt ändrades,
då mönster rasade utan att kunna
byggas upp.

Ruiner brann sekel igenom
utan någons omsorg, utan någons
ögon, utan någons ord.

Gula små solar i gräset spränger
sig genom asfalt och betong.
Trots försök till utrotning vinner
MASKROSEN.




Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2