Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 56 (Vill du bli min utvisare...)

 

 

Min far var urmakare

och har för länge sedan

gått ur tiden

Tick och tack pappa!

 

Han sade sånt som

Vill du bli min utvisare

och se kunderna gå

och

Man ska inte dricka ur

då kan man få urverk i magen

 

En stillastående kyrkklocka

visar rätt tid två gånger om dygnet

Men hur ofta visar

en avliden urmakare

något i tid




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-13 10:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
också din far var tydligen en Clerifax ;)
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström