Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tystnade jag?

vill spara mina ord

är rädd för tomheten

vill bli formgivare

inte av materiell

känslor är mina råvaror

känslor som ingen har sett eller hört

de hemligaste

gömda sedan länge

har svårt ge de utrymme, luft

de har visnat i mörkret

lyckan att ge de färg

liv

den vackraste formen

en dröm

Det är det som upptagnar mig med tystnad




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-13 11:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl talar, den tystnaden !
2015-06-13

    ej medlem längre
I tystnaden

kan de ord som kommer

betyda mest ...
2012-06-13

  Eva Langrath VIP
Fin formulering kring ordens tystnad.
2012-04-13

    ej medlem längre
Vackert formulerade ord....ja en tystnad kan säga mer än tusen ord.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi