Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 57 (Att jag älskar dig)

 

 

Det finns ord

jag känner

som känns för stora

att ta i min mun

 

Så självklara

att det känns onaturligt

att forma dem

 

Till mina barn

deras mammor

till mina närmaste

vänner

 

Att jag älskar dig

Du betyder mycket

för mig




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 14:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en skön text, du ger kärleken många ansikten :-)
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström