Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så igen intet

varför står jag i min rostiga rustning

snarare halvligger

lustans lakejer spelar violin på filmduken där ängen ännu är timotej

spårar upp ett frö i backen

ömsint smärta stirrar tillbaka

och lugnets ofrånkomliga intighet infinner sig

rumstiden vandrar vidare

utan slut är du

klättrar vidare vidare

försvinner upplöses omsluter

om ändå eller kanske ändå

 




Fri vers av Nio
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 18:20



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2012-04-13

    ej medlem längre
En fascinerande text med fint flyt i orden.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio