Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i mellan två upplevelser




Linjer vita som lister i taket

 

Linjer vita,som lister i taket!

Med rödvin  böjd rygg ihopvikt,ligger du naken på golvet.
Letar låt på Spotyfi.Datorn hamnade där!
Och jag tar den bilden,behåller den för mig själv!
Inget är färdigt och du skyndar dig..

Nyknullade.Älskade.Tillfredställda.

Jag i sängen ,med utsikt över både taket och dig.
Du ,svettig rygg , brösten klämda mot dina lår,
utan glasögon medan du närsynt kollar spelistor.

Håret,de vita ligger som en duk över ryggen,och jag vet
hur det luktar,kände de nyss när du red mig.
När du lät de stryka mitt bröst och ansikte ,när du böjde dig ner och
bet mina läppar. när din tunga mötte min ,bara för att kväva
dina höga stön,använder du min mun!
Jag vet ,jag kan dig!

Du gungade i din takt medan jag bara höll fast ,väntade på dina
signaler!
-Kyss mig,kyss mig,knulla mig,snälla,dina ord,anfådda ,mellan  våra läppar!
Din andedräkt får mig att spänna mig,får mig att bli hårdare,får mig
att snart be dig.

Du styr dig,jag håller bara mina händer om din skinkor,följer med och
hjälper dig ,lyfter dig och sänker!
Smeker din springa,vått,vått!
-Mer mer mer,mumlar du,medan du själv bestämmer.
Djupare ,hårdare,fortare!
Du är någon annanstans,jag är med!

Känner du rister i din kropp,reser dig helt och trycker ner.
Glider ner och kramar med allt du har ,medan du slår armarna om dig.
Du böjer huvet bakåt ,men ser säkert inte listerna i taket,du blundar.
I din värd,jag är med!Inne i dig!
Säger nått osammanhängande innan du kommer.
-Nu nu nu  ,du sjunker och tar in hela mig,kramar mig! Jag tar imot och ger!
Våran puls är våran,vårt innersta ,vårat våta. Blandas där på mitten av våra kroppar!

 


Fan,det vackraste jag vet,fast jag är tillfredställd
så glömmer jag inte
Sträcker min hand mot dig.
-Mer ,älsklingen ,mer!




Fri vers av Gryft
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft