Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinterminne


Björken tyngd av snö



ännu en vit natt
och bruden böjer nacken

oskulden tynger




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 487 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-04-14 08:21



Bookmark and Share


    papillon
Här tycker jag att du skrivit en makalös, magisk haiku med flera bottnar
2012-04-21

  Anoo Niskanen VIP
Fint och tvetydigt...
2012-04-14

  Änglaögon
Vackert!
2012-04-14

  © anakreon VIP
Om det någonsin finns skäl använda ordet perfekt tror jag det är precis nu.
Calle
applåderar
2012-04-14

  Linda CH VIP
Vackert!
2012-04-14

  Nanna X
fin haiku med innehåll!
2012-04-14

  surface to air
Fantastiskt fin!
2012-04-14

  Nils Teodor VIP
En dikt med känsla och skönhet
Tack
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder