Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort & långvård - limerick

 

En vårdhems-VD från Råå
blev tvingad på dagen att gå
Efter en bonus
sponsrad av Fonus
blev hans patienter för få




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-14 16:23



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Erinrar mig följande:

"Besuttna ställer högre krav
på löner eller bonus
men pensionärer får allt mindre
på sin färd till Fonus.

Det räcker inte med att vi
betalar högre skatt.
Vi äldre får allt lättare
att hålla oss för skratt."

CALLE
applåderar
2012-04-18

  Catharina Edin VIP
Å - Daniel! hahaha
Du är ju för rolig!
2012-04-14

  Ingela Svenson VIP
Borde väl leda till belöning, det blir ju billigt för kommunen!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP