Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på livet- en dag kan allt vara förbi

Frihetens känsla virvlar
inuti mitt eget hjärta,
lyckokänslor överöser själens
luftrum då dagen fångas.

Visdomens källa kan bringa
sorg då insikten behöver
ändras. Tårar dalar likt regndroppar,
ner utan något avbrott.

Då tiden är mogen finns
svaren, nyckeln kan öppna låset
innan nästa steg kan tas.

Fånga dagen Karpe diem

skön känsla

lugn stund då dagen är
till enda och insikter kan mätas
med kunskaper.
Då solen gått ner kan dagen avslutas
och lycka att minnen skapats
inför framtida skratt.

Gynnar detta jag vill skapa mitt hjärta?
öppnas dörrar mot nya världar då
själen finner ro?
Om svaret är ja, kan beslutet fattas.


Karpe Diem alla dagar livet ut. De Karpe Diem
du ej vill minnas suddar du ut, tappar med vägen.
Ta vara på dagen, låt stunder av sorg ta plats,
stunder av lycka likaså stunder av kärlek ta ditt hjärta med storm.

Stäng inte av---- Karpe Diem!




Fri vers av Filosofen2
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-14 16:36



Bookmark and Share


  mickech
Rätt så!!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2