Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släcka livet

 

I nattens mörker blänkande stål,

färgas snabbt  av rinnande rött.

Och livets alla uppsatta mål, 

visar sig så skört och sprött.

 

Det liv som nyligen brann,

är den flämtande låga,

den låga som ej vann.

Och din enfaldiga fråga...

 

...Hur det känns att släcka ett liv?...




Fri vers av Hawk
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-14 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk