Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 58 (En måndag utan mål)

 

 

Vilken sida är du på

om du bläddrar

fram dagen

som är

 

Vilken sida är du på

om du känner dig

vilsen i världen

som är

 

Vilken sida är du på

om du inget jobb har

eller oroar dig för

det du har

 

Vilken sida vaknar du på

innan du stiger upp

en måndag

utan mål




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-14 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vaknar upp till bön! Glad å pigg numera!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström