Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och allt som allt går naturen fortfarande i brutala hjulspår


Snödroppe (Haiku 2012)

Vad våren offrar,

vattnet från vinterns oskuld

till dig, Snödroppe






Bunden vers (Haiku) av Tenshinhan
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-17 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan