Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text: Kicki, Owe och Ewa!


Väderprognos!

En vädertant från Piteå
spår väder när snoppen ligger så:
Åt öster regn mest
solsken vinklad åt väst!
Rakt upp? VEM BRYR SIG OM VÄDER DÅ?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-14 19:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Exact! HIHI
2012-04-19

    Maria Malm
Något för SMHI kanske?
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt