Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad

varför ska jag behöva sakna
det som jag aldrig upplevt?




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-01-29 19:16



Bookmark and Share


    carina b
eller hur, konstigt, men sant.
2006-07-13

  Rachel Roth
...huvudet på spikenfråga!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon