Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh. hittade en gammal, tidigare opublicerad dikt. tänkte se vad den går för.


inte för att jag har tänkt på hur det kunde blivit och sådär men fan vad det kunde blivit bra





lösryckt
minne: regn, skid row, och en jävla massa tält.

och så han.

han hade långt hår, och trasiga jeans
och HAN VAR SÅ JÄVLA VACKER
att det liksom räckte med att titta
på honom, för att få orgasm

jag vill ta dig mot någonting hårt, sa han,
och jag tänkte det finns ingenting jag inte
låter dig göra. röra

//


och

om jag bara hade kunnat fånga
de gungande riffen i honom, stilla


kupa dem i cigarettdoftande händer, tyst plocka
isär, med orden som rördes och rama in, spara
och
om han dragit
de torra fingrarna över mitt läder lite lösare, jag
knutit hans bandana lite hårdare


om inte vi varit så långt ifrån, om inte
verkligheten hunnit ifatt.




, om jag hunnit skulptera hans breda leende, fått sys
fast

i håret på hans blottade knän, om blickarna
hade träffats
någon annan gång, någon annanstans,
och alla världens jävla klichéer varit sparade




åt oss,

















Fri vers (Spoken word/Slam) av xilenie
Läst 362 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-01 20:11



Bookmark and Share


    tehdog
den går inte för hackor. åtminstone.
2013-05-12

    dramatisk
grym text, älskar den
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

xilenie