Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'...' Det som står mellan dessa tecken är ett citat, jag inte känner till vem som var först med. Men citera går nog fint. Blott ej källan känns vid eller flyger fritt, är flott. Texten har legat till sig i utkast sedan 2012 om våren.


Uti solens underbara sken





Den som går ut på gården
annat än för att sola sig
skiner solen på ändå och så får
den gående och stående

sin dos av d-vitamin
vilket hjälper människan på traven
trots att hon ibland pustar
'kalla mig inte människa, människa'.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 15:16



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Den som går ut på gården
annat än för att sola sig
skiner solen på ändå och så får
den gående och stående

sin dos av d-vitamin ...
Så är det!
2017-10-18

  Nanna X
"Att inte gå över gården medför olycka"
I Ching
2017-10-15

  BenGust VIP
En sån sketen sommar och ett så långt mörker. Känner nog sig rätt mör och full av influensor innan perioden är över.
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP