Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 60 (Ha ryggen fri)

 

 

Tänk på

att alltid

ha ryggen

fri

 

Försök att se

runt nästa hörn

för

det finns

ingen garanti

att någon

gör det

åt dig

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-16 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström